Perfil Corporatiu

Poble Net Serveis Municipals de Neteja i Manteniment, S.L. es una empresa de titularitat pública 100% propietat de l’Ajuntament del Poble Nou de Benitatxell que té per objecte la prestació directa de serveis públics.

La Junta General està formada pel Plenari municipal i el Consell d’Administració el representen tots els grups polítics presents al Plenari de l’Ajuntament del Poble Nou de Benitatxell, inclosos els grups no adscrits. El President tant de Consell com de la Junta és l’alcalde del Poble Nou de Benitatxell.

El capital social es de 10.000 € i el domicili social és a Carrer Major nº 5, 03726 Benitatxell. Tel: 628436183. Les instal·lacions d’administració estan ubicades al Carrer Pare Plàcido nº 16, i l’Ecoparc municipal en Camí La Torra, S/N. La companyia està inscrita en el Registre Mercantil d’Alacant, Tom 3864 general, foli 186, full núm. A-14.5408.

Poble Net forma part d’ANEPMA (Associació d’Empreses Públiques de Medi Ambient) en la que participa amb veu i vot, des de l’any 2016.

L’empresa, té la comanda de gestió dels següents serveis:

  • Recollida de Residus Sòlids Urbans.
  • Neteja Viària.
  • Gestió de l’Ecoparc Municipal.
  • Reparació, conservació i mantenimient del mobiliari urbà, instal·lacions i zones públiques de titularitat municipal.
  • Neteja de Dependències municipals.
  • Serveis d’Agricultura, Forestal, Medi Ambient i Cicle Hídric.
Idiomes
Abrir chat
1
¿Necesitas ayuda?
Está poniéndose en contacto con Poble Net S.L para información referente a las recogidas de enseres del municipio El Poble Nou de Benitatxell.